Met Pro Movers verloopt je verhuis veilig en vlekkeloos

wtfdivi014-url1

Ervaring in vlot verhuizen

wtfdivi014-url1

Soepele verhuisservice

wtfdivi014-url1

Ook voor materiaalhuur

Home » Huis leegmaken Antwerpen

Huis leegmaken Antwerpen

Wil jij een huis laten leegmaken in de buurt van Antwerpen? Omdat je gaat verhuizen? Of na het overlijden van een familielid? Vraag dan hulp aan Pro Movers. Als professionele verhuisdienst helpen wij jou om dit hele proces van A tot Z vlot te doen verlopen.

Je huis leegmaken in Antwerpen? Dat doe je met onze hulp!

De ervaren verhuizers van Pro Movers zijn de perfecte oplossing als jij je huis in Antwerpen en omgeving wilt laten leegmaken. Wij beschikken over alle benodigdheden om deze klus te klaren, ook als je op een appartement woont. Met onze ladderlift halen onze verhuizers zelfs meubelen van de 21e verdieping naar beneden. Bij het verhuisproces hoort natuurlijk meer dan alleen het leegmaken van het huis. Dit moet vervolgens worden opgekuist, zodat het helemaal klaar is voor de volgende bewoner. Ook daarvoor schakel jij onze diensten in. Wil jij liever zelf je huis leegmaken met behulp van familie of vrienden? Dan huur je gewoon onze camionette of ladderlift om de klus zelf te klaren. 

Plaats jouw meubelen in veilige handen

Als je een huis laat leegmaken na een overlijden of omdat je kleiner gaat wonen, wil je misschien nog enkele meubels en andere items op een veilige plek bewaren. Net voor zulke situaties bieden wij een veilige meubelopslagplaats. Je klopt ook bij ons aan voor dozen in allerlei maten om je spullen netjes in op te bergen. Heb je nog vragen of wil je ons meteen inschakelen om jouw huis in Schilde, Brasschaat, Kontich of elders in de regio Antwerpen te laten leegmaken? Bel ons dan op het nummer 0471 19 96 52.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid