Met Pro Movers verloopt je verhuis veilig en vlekkeloos

wtfdivi014-url1

Ervaring in vlot verhuizen

wtfdivi014-url1

Soepele verhuisservice

wtfdivi014-url1

Ook voor materiaalhuur

Home » Huis leegmaken na overlijden

Huis leegmaken na overlijden

Het is geen leuke klus, een huis leegmaken na het overlijden van een familielid of vriend. Wil jij hier graag wat hulp bij krijgen? Dan komen de verhuizers van Pro Movers uit Schoten, België het huis voor je leeghalen na het overlijden van jouw geliefde. Wij nemen elke stap in dit proces voor onze rekening tot en met de opkuis van de woning na het verwijderen van de inboedel.

Laat ons het huis van je dierbare leegmaken na overlijden

Er komt heel wat bij kijken om een huis helemaal leeg te maken, ongeacht of dit na een overlijden is of gewoon omdat je gaat verhuizen. Je hebt er bovendien heel wat voor nodig zoals:

  • Verhuisdozen voor de inboedel
  • Een ladderlift om grotere items naar beneden te halen
  • Een verhuiswagen of camionette
  • Een opslagplaats voor items die je wil bewaren

Als je gebruik maakt van onze diensten voor het leeghalen van een huis of appartement na een overlijden, zorgen we voor al deze zaken. Wanneer de inboedel is verwijderd, doen onze verhuizers voor jou de opkuis. Zo is de woning weer helemaal netjes en klaar voor verkoop of verhuur. Als je zorgeloos het huis van een dierbare wilt laten leegmaken na hun overlijden, reken je dus op Pro Movers.

Reken op professionele hulp van Pro Movers uit Schoten, België

Wil jij zelf het huis van een familielid of vriend leegmaken na zijn of haar overlijden? Ook daarbij helpen wij. Het is namelijk mogelijk om bij ons dozen te verkrijgen en om een verhuiswagen en ladderlift te huren. Wil je na het leegmaken van het huis van een dierbare ten gevolge van een overlijden nog enkele spullen bewaren? Heb je daar zelf geen plaats voor? Dan bewaar je die eenvoudig in onze meubelopslagplaats.  Hoe je het ook wilt aanpakken, het huis na het overlijden van de bewoner zelf leeghalen of het laten leegmaken, Pro Movers helpt je erbij. Contacteer ons voor meer informatie of om gebruik te maken van onze dienstverlening. Bel 0471 19 96 52.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid