Met Pro Movers verloopt je verhuis veilig en vlekkeloos

wtfdivi014-url1

Ervaring in vlot verhuizen

wtfdivi014-url1

Soepele verhuisservice

wtfdivi014-url1

Ook voor materiaalhuur

Home » Opkoper meubelen Antwerpen

Opkoper meubelen Antwerpen

Er zijn verschillende redenen om een opkoper te zoeken voor jouw meubelen in Antwerpen en omstreken. Misschien ga je verhuizen of heeft u te veel spullen. Of misschien is een familielid overleden en wil je de woning leegmaken voor verkoop. Ongeacht de reden, Pro Move helpt je graag met het opkopen van de inboedel.

Gespecialiseerde opkoper van meubelen in Antwerpen en omstreken

Als professioneel verhuisbedrijf en opkoper van meubelen te Schoten nabij Antwerpen, helpen wij je van begin tot einde bij het leegmaken van je huis of appartement. Wij zijn gespecialiseerd in het leegmaken van woningen van de zolder tot de kelder. Bovendien zorgen wij, waar gewenst, nadien voor de opkuis. Zo is jouw appartement of huis meteen klaar voor de volgende bewoner. Als opkoper van meubelen in regio Antwerpen, beschikken we over een ladderlift die tot de 21e verdieping reikt. Ook als je hoog in een appartement of studio woont, zijn wij dus in staat jouw meubelen te verwijderen.

Maak komaf met je ongewenste inboedel

Zoek je een opkoper voor je inboedel en meubelen omdat je verhuist naar een nieuwe woning in Antwerpen, Kontich, Sint-Job-in- ‘t-Goor en omstreken? Dan heeft Pro Movers alles wat jij nodigt hebt: verschillende soorten dozen, een verhuiswagen, een ladderlift en professionele verhuizers. Omdat je ons per uur betaalt, betaal je trouwens enkel het nodige. Zo hou je meer over voor mooie nieuwe meubels. Zoek jij naast een opkoper ook een opslagplaats voor jouw meubelen nabij Antwerpen? Dan geniet je bij Pro Movers van een veilige meubelopslagdienst. Wil je gebruikmaken van onze diensten of heb je nog vragen? Bel dan 0471 19 96 52.


Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid