Met Pro Movers verloopt je verhuis veilig en vlekkeloos

wtfdivi014-url1

Ervaring in vlot verhuizen

wtfdivi014-url1

Soepele verhuisservice

wtfdivi014-url1

Ook voor materiaalhuur

Home » Opkopers inboedel Antwerpen

Opkopers inboedel Antwerpen

Zoek je opkopers van jouw inboedel in Antwerpen? Omdat je gaat verhuizen naar een bemeubeld appartement? Of omdat je verhuist naar een nieuwe woning waar je oude meubelen niet meer passen? Dan ben je op zoek naar Pro Movers. Naast een verhuisbedrijf, zijn wij ook inboedel opkopers in de omgeving van Antwerpen.

De opkopers van jouw inboedel in Antwerpen en omstreken

Bij de naam Pro Movers denk jij vast aan een verhuisbedrijf. Wij zijn echter meer dan dat. Wij zijn namelijk ook opkopers van inboedel in de ruime omgeving van Antwerpen. Als je gaat verhuizen of gewoon van enkele spullen af wilt, reken je op onze hulp. Als inboedel opkopers komen we jouw huis in Antwerpen of een van de omliggende gemeentes leegmaken en kopen we jouw spullen over. Indien gewenst maken onze professionals meteen ook je woning proper zodat het er perfect uitziet voor de volgende bewoner.

Reken af met jouw inboedel met Pro Movers

Zoek je een opslagplaats voor je inboedel in plaats van het te verkopen aan opkopers in Antwerpen? Dan ben je welkom om de veilige opslagplaats van Pro Movers te gebruiken. Wil jij ons inzetten als meer dan enkel inboedel opkopers in Antwerpen, Schoten of Kontich? Dat kan! We helpen met veel plezier je spullen inpakken en verhuizen naar je nieuwe woning. Omdat je ons per uur betaald, betaal je nooit meer dan nodig. Dat is goed voor jouw portemonnee. Vraag vandaag nog om onze hulp of contacteer ons met je vragen. Bel  0471 19 96 52.


Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid