Met Pro Movers verloopt je verhuis veilig en vlekkeloos

wtfdivi014-url1

Ervaring in vlot verhuizen

wtfdivi014-url1

Soepele verhuisservice

wtfdivi014-url1

Ook voor materiaalhuur

Home » Opruimen inboedel Antwerpen

Opruimen inboedel Antwerpen

Schakel Pro Movers in voor het opruimen van je inboedel in Antwerpen. Ga jij verhuizen naar een kleinere woning of appartement? Ga je het huis van een overleden familielid leegmaken voor verkoop? Of wil je van enkele oude meubelen vanaf? Ongeacht de reden, Pro Movers biedt een uitgebreide dienstverlening aan zowel particulieren als bedrijven.

Voor het opruimen van een inboedel in Antwerpen schakel je een specialist in

Het opruimen van de volledige inboedel van een huis in de regio Antwerpen is vaak een grote taak. Klop je niet graag aan bij vrienden of familie voor hulp bij deze klus? Reken dan op de professionele hulp en ervaring van Pro Movers in Schoten. Wij maken de woning leeg van zolder tot kelder. Na het opruimen van de inboedel, maken we de woning in regio Antwerpen helemaal schoon en klaar voor verkoop of verhuur.

Krijg hulp bij jouw verhuis

Als je gaat verhuizen in of naar Antwerpen, zoek je vast meer dan enkel hulp bij het opruimen van de inboedel. Je hebt dan ook nood aan de juiste dozen voor het inpakken van de spullen die je wilt bijhouden. Bovendien heb je een camionette of verhuiswagen nodig om die te vervoeren. Woon je op een appartement? Dan komt een ladderlift van pas. Al dit en de hulp van professionele verhuizers vind je bij Pro Movers. Bel ons op 0471 19 96 52 voor meer informatie of een offerte op maat voor jouw noden.


Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid