Met Pro Movers verloopt je verhuis veilig en vlekkeloos

wtfdivi014-url1

Ervaring in vlot verhuizen

wtfdivi014-url1

Soepele verhuisservice

wtfdivi014-url1

Ook voor materiaalhuur

Home » Opruiming Antwerpen

Opruiming Antwerpen

Zoek je een bedrijf dat je helpt bij de opruiming van de inboedel van een woning of pand in Antwerpen? Zoek dan niet langer en contacteer ons vandaag nog. Wij zijn gespecialiseerd in het leegmaken van gebouwen. Verder beschikken wij over alle benodigdheden om jouw verhuis vlot te doen verlopen. Verhuis jij naar Antwerpen, Kontich, Schoten of Sint-Job-in- ‘t-Goor? Dan is er maar één adres voor deskundige hulp: Pro Movers.

Alles wat je nodig hebt voor de opruiming van je pand in de regio Antwerpen

Het opruimen van een inboedel is een grote klus, zeker als het gaat om de inboedel van bijvoorbeeld een bedrijf of school in de regio Antwerpen. Dankzij Pro Movers sta je er nooit alleen voor. Onze professionele verhuizers zijn voorzien van alle benodigdheden om de opruiming van jouw pand en je verhuis in de buurt van Antwerpen te faciliteren:

  • Verschillende soorten verhuisdozen voor je spullen in op te bergen
  • Ladderlift voor het verwijderen van grote items op de bovenverdiepingen
  • Camionette voor het verhuizen van de inboedel
  • Meubelsopslagplaats voor items die je wilt bewaren

Huur onze camionette voor jouw verhuis

Wil jij zelf aan de slag gaan met de opruiming van je woning in Antwerpen, maar ontbreekt het je aan de nodige uitrusting? Dan huur je deze gewoon bij Pro Move. Je betaalt daarbij enkel voor de uren dat je onze camionette of ladderlift gebruikt. Handig, toch? Contacteer ons snel voor onze hulp bij jouw opruiming en verhuis. Bel 0471 19 96 52.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid