Met Pro Movers verloopt je verhuis veilig en vlekkeloos

wtfdivi014-url1

Ervaring in vlot verhuizen

wtfdivi014-url1

Soepele verhuisservice

wtfdivi014-url1

Ook voor materiaalhuur

Home » Verhuisbedrijf Mechelen

Verhuisbedrijf Mechelen

Huur een verhuisbedrijf in voor jouw verhuizing naar Mechelen en bespaar jezelf een hoop moeite, stress en gesleur met zware spullen! Mechelen is een populaire gemeente met inmiddels bijna 90.000 inwoners, mede dankzij de fijne ligging tussen Antwerpen en Brussel en tal van grote bedrijven. Reserveer daarom op tijd bij ons verhuisbedrijf zodat je comfortabel en ontspannen begint aan een nieuw avontuur in Mechelen.

Een verhuisbedrijf dat alles regelt voor jouw verhuizing

Een voordeel van een verhuisbedrijf is dat je de spullen niet zelf in je nieuwe huis in Mechelen hoeft te dragen. De service van Pro Movers gaat nog verder. Desgewenst ruimen wij ook je huidige woning leeg en we kopen zelfs de meubels op die je niet mee wilt nemen. Ook alles voor het vervoeren van je spullen nemen we mee, van een vrachtwagen voor de inboedel, tot een ladderlift om meubels makkelijk naar boven te tillen. Het enige dat je zelf hoeft te regelen is een parkeerverbod tijdens het verhuizen, zodat alles netjes en vlot op zijn plaats gezet kan worden.

Vraag gratis een totaalprijs aan

Wil je volledig ontzorgd worden tijdens je verhuis? Vraag dan een gratis offerte aan en geef aan van welke diensten je gebruik wilt maken. Heb je nog vragen over het verhuisbedrijf of wil je direct een afspraak maken voor jouw verhuis naar Mechelen? Bel dan met 0471 19 96 52.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid