Met Pro Movers verloopt je verhuis veilig en vlekkeloos

wtfdivi014-url1

Ervaring in vlot verhuizen

wtfdivi014-url1

Soepele verhuisservice

wtfdivi014-url1

Ook voor materiaalhuur

Home » Verhuisdienst Antwerpen

Verhuisdienst Antwerpen

Maak het jezelf makkelijk, huur een verhuisdienst in voor jouw verhuis van of naar Antwerpen. De diensten van Pro Movers zijn erop gericht om je het werk volledig uit handen te nemen. En als je de prijs ziet, ga je toch niet zelf lopen sjouwen? Kies voor jezelf, kies voor onze verhuisdienst in Antwerpen!

Vul de verhuisdienst aan met andere diensten voor een soepele verhuis in Antwerpen

Verhuizen wordt nog makkelijker met aanvullende diensten van Pro Movers. Wil je de inboedel van je huidige woning laten staan? Dan kopen wij de spullen graag op! En is je oude huis helemaal leeg? Dan wordt alles nog eens grondig gekuist zodat de woning klaar is voor verkoop of verhuur aan de nieuwe bewoner. Met een eigen vrachtwagen worden de spullen die je wel mee wilt nemen naar je nieuwe woning geregeld. Ga je in een appartement in Antwerpen wonen, dan maakt een ladderlift onderdeel uit van de verhuisdienst. Want hoe sneller we je verhuis kunnen regelen, des te voordeliger het voor jou is!

Weten waar je aan toe bent? Bel ons vandaag nog

Je verhuis van of naar Antwerpen is een grote stap. Spannend, maar ook een periode van onzekerheid. Creëer rust voor jezelf en informeer naar de prijzen en de voorwaarden voor de verhuisdienst van Pro Movers door te bellen naar 0471 19 96 52.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid