Met Pro Movers verloopt je verhuis veilig en vlekkeloos

wtfdivi014-url1

Ervaring in vlot verhuizen

wtfdivi014-url1

Soepele verhuisservice

wtfdivi014-url1

Ook voor materiaalhuur

Home » Verhuisfirma Mortsel

Verhuisfirma Mortsel

Je gaat een nieuw avontuur aan en nu ben je op zoek naar een verhuisfirma die je volledige verhuizing naar Mortsel regelt. Die heb je bij deze gevonden in Pro Movers! Een ervaren verhuisfirma in de regio Mortsel, Antwerpen en Merksem die jouw verhuis van inpakken tot montage in het nieuwe huis regelt. Zo begin je gefocust aan je nieuwe uitdaging!

3 redenen om een ervaren verhuisfirma in de buurt van Mortsel in te huren

Een ervaren verhuisfirma biedt verschillende voordelen ten opzichte van het zelf doen, of van verhuiskrachten als vrienden en familie. We geven je de drie belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Afspraak is afspraak. Je verhuizing loopt geen vertraging op omdat sommige verhuiskrachten op het laatste moment afzeggen
  • Professioneel vervoer & professionele apparatuur. Met een vrachtwagen komen we al je spullen ophalen en bij je nieuwe woning afleveren. Voor de bovenverdieping of als je in een appartement gaat wonen, wordt er een ladderlift ingezet
  • De kans op beschadigde spullen neemt drastisch af. Jouw verhuizing is ons werk. En dus doen we er alles aan om je spullen veilig te vervoeren. Grote meubels worden vastgezet in de vrachtwagen, zodat ze niet gaan schuiven en met verhuisdekens worden krassen voorkomen.

Kies voor goed en veilig, vraag vandaag nog een gratis offerte aan

Loop geen risico met je waardevolle spullen en huur een professionele verhuisfirma in voor jouw verhuis naar Mortsel. Vraag een gratis offerte aan bij Pro Movers of bel bij vragen naar 0471 19 96 52.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid