Met Pro Movers verloopt je verhuis veilig en vlekkeloos

wtfdivi014-url1

Ervaring in vlot verhuizen

wtfdivi014-url1

Soepele verhuisservice

wtfdivi014-url1

Ook voor materiaalhuur

Home » Verhuisfirma Wilrijk

Verhuisfirma Wilrijk

Wanneer je als een berg tegen de komende verhuis opkijkt, maak dan gebruik van een verhuisfirma die je spullen netjes naar je nieuwe woning in Wilrijk overhevelt. Pro Movers zorgt ervoor dat je verhuis veilig en vlekkeloos verloopt. Jij kunt op je gemak wennen aan je nieuwe omgeving in Wilrijk, in de wetenschap dat jouw spullen zorgvuldig worden behandeld door een professionele verhuisfirma.

De verhuisfirma in Wilrijk die álles voor je regelt

Wat mag je dan verwacht als je Pro Movers inhuurt? Dat bepaal je helemaal zelf! Wil je om persoonlijke redenen je spullen zelf in- en uitpakken? Dan zorgen wij voor een vrachtwagen met chauffeur waar alles netjes inpast. Geef je het liever helemaal uit handen? Dan komen professionele verhuizers je spullen inpakken en inladen, waarna je oude huis van boven tot onder wordt gekuist en meteen weer klaar is voor de nieuwe bewoners. Eenmaal bij het nieuwe huis in Wilrijk aangekomen, worden alle spullen die op de bovenverdieping moeten komen met een ladderlift van de verhuisfirma op hun plek gezet en opnieuw gemonteerd. Zo hoef je zelf pas écht helemaal niets meer te doen!

Gratis offerte voor ons complete dienstenpakket

Waar wil jij gebruik van maken? Laat het weten bij het aanvragen van een gratis offerte. Of vraag het onze medewerkers direct en bel naar 0471 19 96 52.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid