Met Pro Movers verloopt je verhuis veilig en vlekkeloos

wtfdivi014-url1

Ervaring in vlot verhuizen

wtfdivi014-url1

Soepele verhuisservice

wtfdivi014-url1

Ook voor materiaalhuur

Home » Woning ontruimen

Woning ontruimen

Een woning ontruimen gebeurt om verschillende redenen. Een verhuizing, een renovatie, of zelfs een faillissement. Ongeacht de reden, een woning ontruimen is hard en zwaar werk. Doe dit dus vooral niet zelf als je er geen ervaring mee hebt, maar huur een professional in. Sterker nog, huur Pro Movers uit Schoten, België in dan heb je er helemaal geen omkijken meer naar!

Woning ontruimen, niet leuker, wel makkelijker

Een woning ontruimen betekent spullen inpakken, vervoeren naar een nieuwe woning of een externe opslag en de woning van zolder tot kelder schoonmaken. Allemaal redenen om Pro Movers in te schakelen. Je spullen worden netjes ingepakt en vervoerd naar je nieuwe woning of een berging en het huis wordt schoon opgeleverd, klaar voor je verbouwing of voor de nieuwe bewoners! En heb je meubels die in principe nog goed zijn, maar je wilt ze niet meenemen? Dan kopen wij ze graag op!

Informeer naar de mogelijkheden van onze verhuisservice uit Schoten, België

Een woning ontruimen is vaak maar een deel van de werkzaamheden. Ga je verhuizen, dan moet de inboedel ook in het nieuwe huis weer op zijn plek gezet worden. En ook dan helpt Pro Movers je graag! Vraag alvast een gratis offerte aan of contacteer ons via 0471 19 96 52.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid